Personale

lisbeth

Lisbeth

Medhjælper

Ansat siden 2008. I finder mig ofte sammen med børnene i det kreative hjørne, her bliver farver og fantasi sluppet fri. Lidt glimmer her og der, er bare toppen når vi svinger penslen og kroppen.

Pt. er jeg ved at uddanne mig som pædagog og bliver færdig i 2021.

Birgitte

Birgitte

Leder

Ansat siden 2016. Arbejder både administrativt og på stuerne. Har efteruddannelse i ledelse ( diplom i ledelse og systemisk ledelse). Jeg er særligt optaget af, at vores hus danner ramme om det gode vuggestueliv, hvor alle børn kan udfolde og udvikle sig. At der er plads til lethed, glæde og gode relationer.

Gro

Gro

Medhjælper

Ansat siden sep. 2015. Jeg elsker at fortælle eventyr og synge med vores børn. Jeg er også optaget af motorik og rytmik og hiver tit rasle æggene frem. Jeg er altid klar til sjov og ballade med børn og voksne.

Tina

Tina

Pædagog

Ansat siden maj 2016. Jeg er sprog- og inklusionsuddannet. Jeg elsker at være kreativ og sammen med børnene at bruge vores fantasi og sanser. Går gerne på eventyr og opdagelse med børnene ud af huset.

Hanna

Hanna

Køkken / pædagogmedhjælper

Ansat siden maj 2017. uddannet i ernæring og sundhed. Jeg elsker at lave mad og eksperimentere med farve, smag og konsistens. Ofte præsenterer jeg noget nyt, men gør også plads til de gode gamle klassikere, som jeg ved børnene er glade for. Når jeg er på stuerne, elsker jeg at lege forskellige lege med børnene, grine med dem og have det sjovt.

Miriam

Miriam

Pædagog

Ansat siden 2015. Jeg er uddannet inklusionspædagog og for mig er det vigtigt, at ethvert barn føler sig særligt og som en del af fællesskabet. Jeg er endvidere sproguddannet og synes at arbejdet omkring børns sprogudvikling er særligt spændende og i forlængelse heraf arbejder jeg meget med fortællinger, musik, sang, bevægelse, rim og remser. Jeg er glad og nærværende og giver gerne plads til smil, spas, latter og spontanitet sammen med børnene.

Jakob

Jakob Hensel

Pædagog

Ansat siden november 2019 : jeg er særligt optaget af bevægelse og ude livet og hvordan jeg igennem små projekter, kan skabe nysgerrighed , læring og mod på livet hos børnene. Jeg griber ofte verden an med sjov og spas og tror på , at alle trives bedst hvor der er plads til armbevægelser.