I haven og ud af huset

Vi bruger vores have dagligt, også selvom det regner, suser eller sneer 🙂  Frisk luft, udendørsrammer og årstider skaber andre muligheder for bevægelse og leg.

Vi bruger haven dagligt, også selvom det regner, suser eller sner  J Frisk luft, udendørsrammer og årstider skaber andre muligheder for bevægelse, leg og læring.

Haven er indrettet til vuggestuebørn, den er overskuelig og har forskellige udfordrings- og udfoldelsesmuligheder. Vi bestræber os løbende på at tilføre nye muligheder for leg, læring og fællesskaber. I forhaven har vi en traditionel legeplads indrettet til de mindre børn, i baghaven har vi indrettet en køkkenhave, hvor vi planter og passer på vores afgrøder, har dyrehoteller og hvor vi undersøger alle de dyr der bor der. Desuden har vi en motorikbane for de lidt ældre børn samt en sandkasse m/2 gravkøer, for dem der trænger til at bruge lidt flere kræfter.

Vi er ofte på både små og store ture ud af huset, vi benytter os af flere forskellige transportmuligheder:  vi hopper på en bus, træner vores ben, snupper vores ladcykler eller klapvogne 🙂

Det er altid skønt at få en god oplevelse med gode venner ud af huset 🙂